Asociatia de Sprijin al Persoanelor cu Tulburare Bipolara si Depresie "EQUILIBRIUM" este o organizatie non-guvernamentala care ofera suport persoanelor cu tulburare afectiva bipolara, celor cu depresie precum si membrilor familiilor si apropiatilor acestora.

Cine suntem ?

 

      Suntem reprezentanta din Romania a "Depression and Bipolar Support Alliance" din Statele Unite ale Americii, organizatie care, infiintata in 1985 de catre doua persoane cu tulburare bipolara, a ajuns sa ofere suport in intreaga lume, persoanelor cu tulburare bipolara si celor cu depresie, precum si celor apropiati acestora, membri ai familiilor lor, prieteni.

 

        Misiunea Asociatiei „Equilibrium” este de a imbunatati calitatea vietii persoanelor cu tulburare afectiva bipolara sau cu depresie prin diverse activitati si proiecte menite sa ii ajute sa traiasca o viata normala intr-o societate care stigmatizeaza si marginalizeaza astfel de persoane.

 

         Vom lupta impotriva discriminarii, a marginalizarii si stigmatizarii acestor persoane si vom informa si     educa societatea cu privire la existenta si problemele pe care aceste persoane le au, dorindu-ne sa realizam o schimbare a perceptiei societatii fata de acestia intr-una de acceptare si sustinere permanenta.

 

Ce facem ?

 

       Vrem sa creem o comunitate a celor cu tulburare bipolara sau depresie si a familiilor  si a prietenilor acestora.

 

          Organizam grupuri suport pentru persoanele cu tulburare bipolara si cu depresie, sedinte de psihoterapie de grup, intalniri cu specialisti in domeniu, diverse alte activitati de grup care sa ajute la regasirea echilibrului si la reintegrarea in societate pentru a trai o viata normala alaturi de familii, de prieteni, de colegi, de semeni.

         Pentru mai multe informatii despre Asociatia de Sprijin al Persoanelor cu Tulburare Bipolara si Depresie "EQUILIBRIUM", te rugam sa ne contactezi.

Nu esti singur !

         Iata doar cateva motive pentru care merita sa ajutam acesti oameni, unii dintre ei lasand umanitatii de-a lungul timpului, urme incontestabile ale creativitatii, inteligentei si capacitatilor lor exceptionale :